2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Hastaneyi görünce cinnet getirdi

Bursa'da tedavi olamayan kanser hastası esnaf, özel hastanenin önünde cinnet getirip birlikte patates sattığı 5 yaşındaki oğlunu rehin alarak havaya ateş açtı.

Merkez Nilüfer İlçesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda kamyoneti ile patates satan 4 çocuk babası Mehmet E. (39), özel bir hastanenin önünden geçerken yarım kalan tedavisini hatırlayıp öfkelendi. Hastane otoparkının yanındaki caddede kamyonetini durduran Eraslan, kendisine muavinlik yapması için yanında dolaştırdığı 5 yaşındaki oğlunu kamyonetin kasasında rehin aldı. Hurdadan bulduğu ruhsatsız tabanca ile havaya 2 el ateş eden Mehmet E., sağlık ocağının yönlendirmesi ile gittiği Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi ile acil servisine başvurduğu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kendisi ile ilgilenilmediğini öne sürdü.

Olay yerine özel müzakere eğitimi alan 2 uzman polis sevk edilirken, ekipler şahsı önce çocuğunu serbest bırakmaya, ardından da eylemden vazgeçmeye ikna etti. Nilüfer Polis Merkezi'ne getirilen Mehmet E., yeşil kartının vizesini yaptıramadığını söyledi.

Gazetecilerin ve polis amirlerinin yeşil kartını vize ettirdikten sonra Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde teşhis ve tedavisinin yapılacağına dair söz verdiği şahıs, ifadesi alındıktan sonra Samanlı'daki evine gönderildi.
Yıldırım Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkilileri, Mehmet Eraslan'ın yeşil kartının en kısa sürede vizeleneceğini bildirirken, Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de Eraslan'a tedavi konusunda yardım sözü verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2011 Perşembe 18:40:13
Güncelleme :30 Eylül 2011 Cuma 10:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?