4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hava ambulansı hayat kurtardı!

Balıkesir'den tedavi için Bursa'ya gönderilen polis memuru, nörolojik şoka girince Sağlık Bakanlığı'na ait 112 hava ambulansıyla Ankara'ya sevk edilerek kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre 2 gün önce fenalaşan polis memuru Tamer Pazaroğlu (34), tedavi için Bursa'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Kalp rahatsızlığı bulunan polis, nörolojik şoka da girince herkes büyük bir panik yaşadı.

Karayoluyla sevki mümkün olmayan genç memurun kurtarılması için Bursa 112 Acil Servis ekipleri, Ankara Sağlık Müdürlüğü yetkililerini arayarak hava ambulansı istedi. Bunun üzerine gönderilen Sağlık Bakanlığı'na ait helikopter, Orman Bölge Müdürlüğü'nün pistine iniş yaptı.

112 Acil Servis ekiplerinin kara ambulansıyla şuuru kapalı olarak buluşma noktasına getirilen Pazaroğlu, sedye değişiminin ardından helikoptere bindirildi. Yakınlarının gözyaşları arasında helikoptere nakledilen polis memuru, acil olarak Ankara'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Halen şuurunun kapalı olduğu öğrenilen Pazaroğlu'nun yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?