3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Havuzlupark 12 ay hizmet verecek

Bursa'da sadece yaz aylarında havuz olarak çalışan Havuzlupark’ı 12 ay boyunca hizmet verecek sosyal tesis olarak düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, tabiat harikası bölgedeki gizli bahçenin güzelliğini bir ay içersinde Bursalıların hizmetine sunacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin geçen ay Havuzlupark’ta yaptığı incelemelerde bölgedeki muhteşem tabiat manzarası karşısında buranın 12 ay boyunca Bursalılara hizmet veren sosyal tesis olarak düzenlemesi yönündeki talimatı üzerinde yapılan çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Recep Demirhan, Başkan Danışmanı Mehmet Semih Pala ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın’la birlikte Havuzlupark Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Başkanvekili Recep Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin göreve gelişinin ardından Bursa’nın gizli kalan, atıl güzelliklerinin bir bir ortaya çıktığını belirterek, “Hünkar Köşkü, Mudanya İstasyon, Merinos Göl ve Kültürpark’taki sosyal tesislerle Bursa’nın güzellikleri birer birer Bursalılarla buluşuyor. Şimdide sadece yaz aylarında hizmet veren Havuzlupark’ın havuzun dışındaki bölümlerini de halkımızla buluşturuyoruz. Havuzlupark’ta ilk olarak yeşillikler içindeki ‘Gizli Bahçe’ yi kafeterya olarak hizmete açacağız. Havuzlupark’ta böylesine görkemli tabiat harikası bir yer ‘saklı kalmasın, Bursalılarla buluşsun’ istedik. Gizli Bahçe, kafeteryanın dışında çocuk oyun alanı ve yürüyüş yolu ile Bursa, bir ay içersinde yeni bir yaşam merkezine kavuşacak.”dedi.

Demirhan, Havuzlupark’ta restoran olarak düzenlenecek bölümde de çalışmaların devam ettiğini belirterek, Gizli Bahçe’den sonra buranın da 2 ay içersinde halkın kullanımına açılacağını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 10:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?