2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Havuzlupark sezonu açtı

HAVUZLUPARK SEZONU AÇTI

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çekirge’de hizmet veren Havuzlupark ile yazın vatandaşlara eğlenceli bir tatil imkanı sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından işletilen Havuzlupark Sosyal Tesisi, Büyükşehir Belediyesi’nin titiz çalışmalarıyla yenilenerek yaz sezonuna başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından üzeri kapatılan ve 12 ay boyunca Bursalılara havuz keyfi yaşatacak olan Havuzlupark’ta oluşturulan restoran, kafe ve kır düğünü alanı ile de vatandaşlara nezih bir mekânda özel günlerini yaşama imkânı sağlanıyor. Güler yüzlü hizmeti ekonomik koşullarda sunan ve en güzel hayalleri gerçeğe dönüştüren organizasyonlar için modernize edilen Havuzlupark, Bursalıları bekliyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı, tüm vatandaşları Havuzlupark Sosyal Tesisleri’ne davet ederken, karı değil Bursalıların memnuniyetine odaklı hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi. Çaltılı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu da sözlerine ekleyerek, mekanın çatısını da zamanla yükselterek daha iyi hizmet vermeyi planladıklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 16:33:03
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 16:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?