2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Havuzlupark Tesisleri sezonu açıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Çekirge’deki Havuzlupark Tesisleri, yenilenen teknolojik altyapısıyla yarın sezonu açıyor. 

Sıcak yaz günlerinin gelmesiyle birlikte serinlik arayanların ilk adresi olan Havuzlupark, yarından itibaren kapılarını Bursalılara açıyor. Kullanılan europool sisteminin yanı sıra girişe konulan şok duş uygulaması ile havuz temizliği her an üst seviyede tutuluyor. Filitrosyan sistemi yenilenen Havuzlupark'ın, daha kullanışlı hale getirilebilmesi için yeşil alanlarında da düzenlemeye gidildi. Müşterilerin daha rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenmelerine imkan sağlamak amacıyla güvenlik önlemlerinin de artırıldığı tesislerin haftalık programı ise Salı ve Pazar günleri yalnızca ailelere hizmet verecek şekilde düzenlendi. 

Sunulan kaliteli hizmet ile Bursalıların müdavimi haline geldiği ve geçen yıl 40 bin konuğunu ağırlayan Havuzlupark'ın ücret tarifesinde değişiklik yapılmadığı bildirildi. 

Talep eden kuruluşlara saat 21.00’dan havuz başı kokteyl hizmetinin de sunulacağı Havuzlupark'ta yetişkinlere yüzme kursu da verilecek. Ayrıca hafta sonları düzenlenecek spor, animasyon ve yarışmalar ile Bursalılar, havuzluparkta serinlerken eğlencenin tadına varacaklar. Ayrıca okulların kapanmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin yaz spor okullarına katılan minik konuklarını da ağırlayacak.
iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 15:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamza akman IP: 85.100.231.xxx Tarih : 9.06.2007 15:24:01
ben havuzlu parkı zaten oldum olası sevmişimdir ama bu son günlerde gelen yenilikler beni dahada mutlu etti. bunun için teşekkürler.