6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Havuzlupark'ta 12 ay yüzme keyfi!

HAVUZLUPARK 365 GÜN HİZMET VERECEK

Yaz aylarında serinlemek isteyen Bursalıların buluşma noktası haline gelen Çekirge'deki Havuzlupark, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla yılın 365 günü halkın kullanımına açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, yaz sezonunun sona ermesinin ardından Havuzlupark'ta başlatılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar'ın da katıldığı inceleme gezisinde, Fen İşleri Daire Başkanı Fehmi Ökten'den çalışmalar hakkında bilgiler alan Altepe, çalışmalar tamamlandığında Havuzlupark'ın 365 gün aralıksız hizmet vereceğini söyledi.

Özellikle bu dönem Bursa'da 7'den 70'e herkesin rahatlıkla spor yapabilmesi için kentin her köşesinde spor tesisi yatırımlarına hız verdiklerini dile getiren Altepe, kent merkezindeki Havuzlupark'ın da en önemli tesislerden biri olduğunu hatırlattı. Üzerinin açık olması sebebiyle sadece yaz aylarında kullanılabilen Havuzlupark'ın tam kapasite ile çalışamadığını ifade eden Altepe, tesisin üzerinin kapatılmasıyla ilgili çalışmalara başladıklarını kaydetti. Havuzlupark'ın bir bütün olarak ele alındığını dile getiren Altepe, "Kafeterya ve soyunma odaları modernize ediliyor. Bunun yanında projede yerden ısıtma sistemi olacak. Böylelikle halkımız sadece yaz aylarında değil kar yağarken bile havuza girmenin keyfini çıkarabilecek. Bunun yanında yeni düzenlemelerle Havuzlupark bir spor tesisi olmanın yanında yeni bir sosyal tesis olacak" dedi.

HAVUZLUPARK 365 GÜN HİZMET VERECEK
HAVUZLUPARK 365 GÜN HİZMET VERECEK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 12:28:00
Güncelleme :3 Ekim 2010 Pazar 12:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?