3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hayır cevabı ölüm getirdi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir genç, kendisiyle kaçmak istemeyen sevgilisini 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün gece Orhangazi'ye bağlı Yeniköy beldesi Yeni Cami Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Sedat E. (28), 5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Merve Soyaslan'ı (21) kaçırmak için genç kızın Atatürk Caddesi'ndeki evine gitti.

Evinin bahçesinde konuştuğu Merve Soyaslan'ın kaçma fikrine karşı çıkmasına sinirlenen şahıs, yanında getirdiği bıçakla genç kızı 12 yerinden bıçakla yaraladı. Merve'nin feryatlarını duyan anne Rahibe Soyaslan ile genç kızın kardeşleri bahçeye çıktıklarında korkunç manzara ile karşılaştı.

Özel bir araçla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Merve Soyaslan'ı bıçakladığına üzülen Sedat E. de aynı araca bindi. Ancak aşırı kan kaybeden ve kalbine iki bıçak darbesi alan Soyaslan yolda hayatını kaybetti. Zanlı ise hastanede jandarma tarafından gözaltına alındı.

Soyaslan'ın yakınları hastaneye akın etti. Acı haberi alan genç Merve'nin ailesi sinir krizleri geçirdi. Soyaslan'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Zanlı Sedat E., jandarmaya verdiği ifadede, genç kızla evlenmek istediğini ancak ailesinin karşı çıktığını, olay gecesi kaçırmak için evine gittiğinde kız arkadaşının buna karşı çıktığını söyledi. Adam yaralamaktan sabıkası olduğu öğrenilen zanlının, "Benim olmayacaksan başkasına yar etmem" diyerek genç kızı bıçakladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 17:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?