3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hayırsever işadamından sağlık polikliniği

Hayırsever işadamı Veysel Bakgör, Osmangazi Belediyesi’ne bir hizmet binası ve sağlık polikliniği daha yaptırıyor. Panayır Mahallesi’nde belediye ait yaklaşık 2 bin 200 metrekare alan üzerine yapılacak hizmet binası ve sağlık ocağı, bölgenin önemli bir eksiğini giderecek.

Panayır Mahallesi’ne yapılacak hizmet binasına ilişkin protokol, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve hayırsever işadamı Veysel Bakgör arasında imzalandı. Başkan Yardımcıları Bayram Vardar ve Seyfettin Afşar’ın da hazır bulunduğu protokol imza töreninde konuşan Başkan Altepe, yaşanabilir bir Bursa oluşturma hedefine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Mahallelerdeki ihtiyaçları tespit ettiklerini ve bu ihtiyaçları belirli bir program dahilinde gidermeye çalıştıklarını kaydeden Altepe, “Panayır Mahallesi’nde hizmet binası ve sağlık ocağı büyük bir ihtiyaçtı. Mahallelinin yıllardır beklediği bir hizmetti, gidermiş olmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Başkan Altepe, hizmet binası ve sağlık ocağı temelinin önümüzdeki bir hafta içinde atılacağını yılsonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.
İmza töreninde konuşan hayırsever işadamı Veysel Bakgör ise, hayır yapma imkanı verdiği için Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Bakgör, “Osmangazi için ileride daha büyük ve iyi projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Veysel Bakgör daha önce de Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı’da kamulaştırarak elde ettiği arsa üzerine hizmet binası ve sağlık polikliniği yapmıştı.

Panayır Mahallesi’nde 500 metrekare alan üzerine 2 kat olarak inşa edilecek hizmet binasında; sağlık polikliniği, muhtarlık ünitesi, BUSKİ, TEDAŞ gibi kurumlar için tahsilat büroları ve lokal yer alacak. Modern binanın çevresindeki yaklaşık bin 500 metrekare alan da Osmangazi Belediyesi’nce düzenlenerek dinlenme alanı yapılacak. Projesi Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan modern binanın yaklaşık 300 bin YTL'ye mal olması bekleniyor.
iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2007 Çarşamba 15:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?