6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hayırseverler hastaneye de sahip çıktı

BURSA'DA ÖLÜMSÜZLER KERVANINA KATILANLARA VALİ HARPUT'TAN TEŞEKKÜR

Vali Şahabettin Harput, Bursa Devlet Hastanesi'nin odalarının ve tesisatlarının yenilenmesi için katkı vererek ölümsüzler kervanına katılan hayırseverlere teşekkür etti.

Bursa Devlet Hastanesi'nin oda ve tesisatlarının yenilenmesi için başlatılan 'ölümsüzler kervanına katılın' kampanyasına destek veren hayırseverler, hastane yönetimi tarafından verilen yemekte buluştu. Almira Otel'de düzenlenen toplantıya Vali Şahabettin Harput, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan Vali Şahabettin Harput verdikleri destek dolayı hayırseverlere teşekkür ederek, "Başhekim ve hastane yönetimi kendi sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek çok anlamlı bir hizmet için yola çıktı. Hastane sıkıntıya düştüğümüzde sağlık için başvurduğumuz bir kurumdur. Sıkıntılı gittiğimiz yerde şifa ararken rahat olmalıyız. Hastanemiz yüksek standartlarda özel hastane gibi hizmet vermek istiyor. Yapılan oda sayısı 70'e çıktı ve bu çok ciddi bir rakam. Ama daha 3 misli oda yapılması gerek. Odalarda her türlü donanım ve yüksek kalite mevcut. Hepimiz bu dünyada gelip geçiciyiz. Önemli olan geride birşeyler bırakabilmek. Bursa hayır noktasında çok duyarlı. Bakınız eğitim anlamında geçen yıl rekor kırarak 90 milyon TL'lik hayırseverlerin katkısı oldu. Bunun sağlık anlamında da olmasını temenni ediyoruz. Devlet hastanemizi siz duyarlı insanlarımızla el ele vererek daha iyi seviyelerde hizmet verir hale getireceğiz. Ölümsüzler kervanına katılanlara canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mete Ekşioğlu ise hayırseverlerin desteğiyle oda sayısının artacağına inandıklarını belirterek, "Şu ana kadar 73 odayı istediğimiz kaliteye getirdik. Bu odalarda hemşire çağırma sistemi, havalandırma sistemi, yangın söndürme sistemi, banyo, tuvalet, televizyon gibi her türlü donanım var. Hedefimiz 300 oda" diye konuştu.

BURSA'DA ÖLÜMSÜZLER KERVANINA KATILANLARA VALİ HARPUT'TAN TEŞEKKÜR
BURSA'DA ÖLÜMSÜZLER KERVANINA KATILANLARA VALİ HARPUT'TAN TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 09:43:05
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 11:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?