3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hayısever işadamından 2.poliklinik

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı'da kamulaştırarak elde ettiği arsa üzerine hizmet binası ve sağlık ocağı yaptıran hayırsever işadamı Veysel Bakgör, şimdi de Panayır'a bir poliklinik ve hizmet binası kazandırıyor.

Panayır Mahallesi'nde belediyeye ait 2 bin 200 metrekare alan üzerine yapılacak hizmet binası ve sağlık ocağının temeli törenle atıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, "Osmangazi Belediyesi olarak ilk günden beri Bursa'mızı Avrupa unvanlı şehir yapabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllarca ihmal edilen Panayır Mahallesi'ni düzenleyerek Bursa'ya yakışır hale gelmesini sağlayacağız. Dünya kenti Bursa'mızın kültürünü ön plana çıkarmak için, Osmangazi Belediyesi çalışmalarına devam edecektir" dedi.

Altepe, meclisten geçmesini umdukları spor merkezi ve büyük parkın müjdesini verdi.
AK Parti milletvekili adayı Canan Candemir Çelik ise, "Bütün hizmetlerimiz çocuklar için. Yapılacak sağlık polikliniği Panayır halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

Panayır Mahallesi'nde 500 metrekare alan üzerine inşa edilecek hizmet binasında sağlık polikliniği, muhtarlık ünitesi, BUSKİ, TEDAŞ gibi kurumlar için tahsilat büroları ve lokal yer alacak. Sağlık Bakanlığı'nın sağlık polikliniği tip projesine uygun olarak inşa edilecek olan modern binanın, çevre düzenlemeleriyle birlikte yaklaşık 400 milyar liraya mal olması bekleniyor. Osmangazi Belediyesi'nin son 3,5 yıldır 'hizmet binası' anlamında hayata geçireceği 27. bina olacak olan projenin yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete girmesi bekleniyor.
iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 14:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?