5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Hayret ettiren kaza

Bursa’da, kaldırımdan yürüyen yayaya çarpan sürücü, otomobiliyle birlikte şarampole uçtuktan sonra takla attı. Kazadan, otomobildeki 3’ü bayan 4 kişi, burnu bile kanamadan kurtuldu. Takla atan otomobilin sürücüsü 19 yaşındaki İdil İpek Pınar, cep telefonuyla babasını arayarak kazayı haber verdi.

Edinilen bilgiye göre, İdil İpek Pınar’ın (19) kullandığı 16 Y 7852 plakalı otomobil, Çekirge Murat Hüdavendigar Camisi önünde virajı alamayarak kaldırımda yürüyen 46 yaşındaki Orhan Kurtuluş’a çarptı. Yürüyüş yaparken otomobilin altında kalarak ağır yaralanan Kurtuluş, ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Daha sonra kaza yapan otomobil, Saklı Bahçe isimli kafeteryanın bahçesine uçtu. Ters dönen otomobildeki sürücü İdil İpek Pınar (19), arkadaşları Güzey Özhan, Pınar Güz ve Ahmet Bahadır Kılınç kazadan yara almadan kurtuldu. Otomobille gezintiye çıkan arkadaşlar, kazanın etkisiyle gözyaşı döküp birbirlerine sarıldı.

Polise ifade veren Pınar, virajı alamadığını söyledi. Cep telefonuyla tekstilcilik yapan babası Faruk Pınar’ı arayan İdil İpek Pınar, "Babacığım ben kaza yaptım" dedi.

Takla atan otomobil bir kurtarıcıyla otomobil servisine götürüldü. Polis ekipleri genç kızı ifadesine başvurmak üzere Çekirge Polis Merkezi’ne götürdü. Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralı Orhan Kurtuluş’un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 18:46:12
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 13:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Orhan Kurtuluş IP: 85.100.26.xxx Tarih : 4.06.2005 14:31:40
Ben Orhan Kurtuluş ,, yani kaza zede. Ben kimim muhabiriniz tarafından incelenmemiş ,, normal bir vatandaş gibi haber alınmış,halka detaylı bilgilendirilmemiş. ben deniz 95 yıllık tekstil firmasının 3 kuşak sahibiyim . haberin sonu nasıl geçmiş ,bilginiz yok,benim firmam koç ve sabancıdanda eski vede tanınmış. saygılar. Orhan Kurtuluş Ziyabey Yatak Üstü TekstiL www.ziyabey.com