4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hayvanat Bahçesinde 23 Nisan

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen şenlik, çocuklarla ailelerine eğlenceli anlar yaşattı.

Soğanlı’daki hayvanat bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda çocuklar, Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konserine danslarıyla eşlik etti. Çukurca İlköğretim Okulu ve Özel Biber Anaokulu öğrencilerinin gösterileriyle renklenen şenlik, çocuklar kadar ailelerini de neşelendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Nermin Sığırcı, günün önemine değindiği konuşmasında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan ile bugünkü Cumhuriyet’i kurmuş ve bu bayramı çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımız, geleceğimizdir. Geleceğimizin kardeşlik, barış ve umudu temsil ettiğine inanıyorum” dedi.

Etkinlikte ayrıca, hayvanat bahçesi konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada birinci olan Çukurca İlköğretim Okulu öğrencisi Ezgi Eyik’e ödülünü Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yıldırım Kocabey verdi. Yarışmanın ikincisi olan Yeniceabat İlköğretim Okulu öğrencisi Aynur Yılmaz’a ödülünü Nermin Sığırcı’nın verdiği törende; yarışmada üçüncülüğe hak kazanan Altıparmak Fethi Açançiçek İlköğretim Okulu öğrencisi İrem Ardıçlı’ya da hediyesini Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Şube Müdürü Mehmet Şişman takdim etti. Tören çocukların dans gösterileriyle sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 11:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?