3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hayvanları silahla vurup çalıyorlardı

TABANCAYLA VURDUKLARI HAYVANLARI ÇALARAK SATIYORLARDI

Bursa'da ormanlık alanda otlayan büyükbaş hayvanları tabancayla öldürüp çaldıkları, daha sonra da keserek sattıkları öne sürülen hırsızlık şebekesinin 4 üyesi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Alacaat köyü yakınlarında serbest dolaşan büyükbaş hayvanları kuru sıkıdan bozma tabanca ile vurduktan sonra kiralık araca atarak Bursa'daki depolarına götürmek isteyen İbrahim O. (39), Hasan Ö. (46), Hasan C. (36) ve Halil A. (24), bölgede devriye gezerken silah sesi üzerine operasyon başlatan jandarma tarafından yakalandı. İstanbul'dan kiraladıkları bir araç ile yakalanan hırsızlar, jandarma ekiplerine piknik yapmaya geldiklerini söylerken; araçta yapılan aramada 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca, 32 adet fişek, 7 adet kasap bıçağı, 1 adet balta, 1 adet satır ve hayvan bağlamak için urgan ipi ele geçirildi.

Zanlıların yakalandıkları bölgeye yakın bir arazide vurulmuş ve ölmek üzere olan bir hayvan bulununca operasyon derinleştirildi. Zanlıların Bursa'daki depolarında yapılan aramada 2 adet kuru sıkı tabanca ve hayvan derileri ele geçirilirken, gözaltına alınan hırsızlar çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TABANCAYLA VURDUKLARI HAYVANLARI ÇALARAK SATIYORLARDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 10:58:02
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 14:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?