4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hayvanseverler As Merkez'e

As Merkez’in eğlence birimleri Avşar Sinemaları, Rainbowl Bowling Center, Starpark ve Fun on Ice Buz Pisti, Türkiye Hayvanları Koruma Derneği (THKD) Bursa Şubesi ve hayvanlar için gişelerini açıyor.

“Sevimli dostlarımıza sahip çıkalım” sloganıyla yola çıkan As Merkez’in eğlence birimleri gişeleri önünde 4 Nisan’da oluşturulacak Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi’ne ait stantlardan alacağınız her sinema biletinin, Starpark jetonunun ya da bowling ve buz pisti seansının geliri derneğe aktarılıyor; siz eğlenirken, sevimli dostlarımız hayat buluyor.

As Merkez zemin katta yine Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi ile birlikte 4-5 Nisan’da düzenlenecek “Sen Patini Uzat, Ben Elimi…” adını taşıyan geleneksel kermes ise sahipsiz dostlara sahip çıkmak için en güzel fırsat.
As Merkez Yetkilileri, "İki gün boyunca satışa sunulacak el emeği göz nuru takılar, ev yapımı yiyecekler, hediyelik eşya ve tekstil ürünlerini hem uygun fiyata alabilir hem de sahipsiz sokak hayvanlarının gıda ve sağlık giderlerinin karşılanmasına katkı koyabilirsiniz" dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 10:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?