4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hedef; 2 maçtan 6 puan almak!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 10 gün içinde dört maç oynayacaklarını belirterek, "Bunlar bizim geleceğimizi belirleyecek karşılaşmalar" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligde kendi sahalarında oynayacakları 2 maçtan 6 puan almak istediklerini belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bizi gelecek adına yönlendirecek bir karşılaşma. 10 günde 4 maçımız var. Bu maçlar geleceğimizi belirleyecek karşılaşmalar. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını iyi sonuçla kapatıp, Fenerbahçe maçına odaklanmak istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Sağlam, "Güney Koreli oyuncu geldi. Bu önemli trasferleri gerçekleştirirken bazı sıkıntılar çıkıyor. Bu sıkıntıların giderilerek oyuncunun çalışmaya katılmasını bekliyoruz. Uluslararası yazışmalarda sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntıları giderilerek sonuca gideriz. Breziyalı oyuncumuz ise bugün yola çıkıyor, yarın burada olur. Genç ve ilerisi için umut vaad eden gençler bulursak alabiliriz. Önümüzdeki sezon için trasfer çalışmalarına başlayacağız. İki hocamızı 10 gün içinde yurtdışına oyuncu izlemeye göndereceğiz" dedi.

Brezilya'dan alınan Daniel Menendes Rezende'nin durumuyla ilgili olarak ise Sağlam, "Kendisiyle sözleşme yapılmış. Oyuncu hakkında fikir sahibi olmadım. Kulübe zarar gelmemesi için çözüm aranıyor. Ali Tandoğan'ın kalitesi ortada. Bu oyuncu Ali Tandoğan'dan önce alınmış. Bu takımın başında olan kişilerin isteğiyle alınmış. O mevkide yığılma var. Kalıp kalmaması için kulübün içinde bulunduğu durumuda düşünmeliyiz. Belirsizlik ve ilk dönemde yapılan bir transfer sıkıntısı var. Gelen oyuncunun kenarda beklememesi gerekli. Bekleyecekse ondan daha iyi oyuncu olmalı ve forma rekabeti olmalı. Brezilyalı oyuncu daha önce çalıştığım takımların listesindesinde de vardı, pahalıydı. Çeşitli yöntemlerle yükü azaltmaya çalıştık. Güney Koreli oyuncuyu Dünya Şampiyonası'nda izledik. İlk 100 oyuncu içinde. Oyuncunun kendisini göstermesi için bir süreç var. Fedakarca olayı sahiplenmeli. Uyum sürecinin en aza indirmek için onlardan gayret bekliyoruz. Sürecin en aza indirilmesi için biz de katkıda bulunacağız. Kadroda
fazlamız var. Bazı oyuncuları maç oynamaları için kiralık vereceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 23:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?