4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hedef; kaliteli hizmet

ÖZEL ANADOLU HASTANESİ'NİN TEMEL HEDEFİ KALİTELİ HİZMET

Bursa'daki özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Taner Kaya, hedeflerinin tıbbi etik ve ilkelerden asla taviz vermeden her insanın hak ettiği sağlık hizmeti en güvenilir ve kaliteli bir şekilde vermek olduğunu söyledi.

İzmir Yolu üzerinde 4 yıldır faaliyet gösteren özel Anadolu Hastanesi'nin Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Taner Kaya, hastane sahibi Sebahattin Toprak, Yönetim Kurulu üyesi Selman Toprak, İşletme Müdürü Aşır Özen, Hasta Hakları Müdürü Ferdağ Eroğlu Kurumsal Pazarlama uzmanı Derya Batmaz Üney ve Dr Burhan Tahtalı ile birlikte bir basın açıklaması düzenledi.

Vizyonlarının, sağlık hizmetinde güveni saygınlığı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinen çalışanlarıyla bütünleşen, en iyi hizmeti verme yolunda ilerlemeyi hedef edinen bir kuruluş olmak olduğunu kaydeden Başhekim Kaya, misyonlarının ise hizmeti sunarken hasta haklarına ve etik kurallara saygılı olarak hastaların şartsız memnuniyetini sağlamak olduğunu ifade etti.

Sunulan hizmet kalitesiyle Bursa'nın en iyi hastanesi olduklarını belirten Başhekim Kaya, "Biz bir aile hastanesiyiz. 32 uzman hekimle, 49 yatak kapasiteli hastanemizde 4 ameliyat salonu, 5 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Türkiye'de çok az merkezde bulunan ve çok küçük olan kalp damarlarının görüntülenmesini sağlayan, dijital flat detektörlü anjiyografi cihazımız mevcuttur. Ayrıca kol ve bacak damarları, beyine giden damarlar, karın içi organ damarları, varis ve damar tümörlerinin görüntülenmesinde periferik anjiyografi cihazımız da bulunmaktadır" dedi.

Biyokimya laboratuarlarında bulunan cihazların son teknolojiye uygun, kısa sürede, doğru ve güveniler bir şekilde sonuç verdiğini ifade eden Başhekim Kaya, "Anadolu hastanesi olarak, hedefimiz tıbbi etik ve ilkelerden asla taviz vermeden, her insanın hak ettiği sağlık hizmetini en güvenilir ve kaliteli biçimde uygulamaktır. Hastanemizde, kalp damar cerrahisi, kardiyoloji ünitesi, beyin ve sinir cerrahisi, genel cerrahi, gastroloji, göz hastalıkları cerrahisi, cildiye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi ve travmatoloji, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ağız ve diş sağlığı, anestezi ve reanimasyon, radyoloji üniteleri ile birlikte 7 gün 24 saat acil servis hizmetleri verilmektedir" diye konuştu.

Ayrıca Kaya, gündemdeki domuz gribi virüsüyle alakalı hastanelerine müracaat edenlerin olduğunu fakat, bununla alakalı hiç bir vakaya rastlanmadığını söyledi.

ÖZEL ANADOLU HASTANESİ'NİN TEMEL HEDEFİ KALİTELİ HİZMET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 12:51:03
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 12:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?