3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Hedefimiz biriken borcu silmek'

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Osman Çelik, hedeflerinin Bursaspor'un 20 milyon TL'yi bulan borçlarını silmek olduğunu belirtti.

Kırcı Otel'de düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu üyelerini basına tanıtan Osman Çelik, başkanlık için yarışan 3 aday olmasının seçimlere renk kattığını ifade ederek, Bursaspor'un borçlarını silmek için göreve talip olduğunu söyledi. Ligi 3. sırada bitiren Trabzonspor'un bu başarısına borçlarından dolayı sevinemediğini kaydeden Çelik, "Borç yiğidin kamçısıdır. Ama ödenebilecek ve karşılığı varsa. Bizler borçları silmek için yola çıktık. Kaynağımız da Bursa'dır" dedi.

Bir gazetecinin, "Bursaspor'un borçlarını kapatmak bu kadar kolaysa, yönetimde olmanıza rağmen bunu neden yapmadız?" şeklindeki sorusuna Çelik, "Bursaspor'un yönetim şekli biraz farklıdır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Biz kendimizi anlatıyor, başkalarını karalayamıyoruz. İddialı olarak yola çıktık. Göreceksiniz 31 Mayıs 2010'da çok az yapılan mali gene kurulu yapacağız. Ve sizler de borçların silindiğini göreceksiniz. Bundan sonra kendi programımıza bakacağız. Kimseyle polemiğe girmeyeceğiz.

Eleştiriler Bursaspor'umuza fayda getirmez" şeklinde cevap verdi.
8 Haziran'da yapılacak genel kurulda Lemi Keskin, mevcut Başkan İbrahim Yazıcı ile yarışacak olan Osman Çelik'in yönetim kurulunda Ali Cakalıoğlu, Suat Mutafoğulları, Levent Akyapak, Mehmet Çavuşoğlu, Ali Ademoğlu, Erhan Cengiz, Selim Yedikardeş, Suat Özkan, İsa Altıkardeş, Serkan Sabuncuoğlu, Muhittin Kırcal, Doğan Dikici, Recep Aydın ve Ali Turan isimleri yer alıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 11:46:27
Güncelleme :7 Haziran 2009 Pazar 11:55:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?