3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hem kilisede hem camide dua

Annesi kızı için hem camide hem kilisede dua etti...


BURSA’da geçen pazartesi gecesi alkollü direksiyonunun başına geçtiği otomobiliyle aşırı hız yapınca sulama yapan belediye tankerine çarparak yaşamını yitiren hayvansever Suzan Coşkunöz’ün, İngiliz annesi Cherly Humberstone, kızı için cenaze töreninde camide, daha sonra da kilisede dua etti. Acılı anne Humberstone'u, oğlu Cem Coşkunöz ve sevenleri sakinleştirdi.


Hayvanlara olan sevgisini bakımlarını üstlenerek, yemeklere olan tutkusunu kitap yazarak gösteren Suzan Coşkunöz’ün annesi Cheryl Humberstone, birlikte tatile çıkmak için geldiği Bursa’da kızının ölüm haberiyle sarsıldı. Kızının tabutuna sarılıp, camide ve Ahmetpaşa Mezarlığı’nda dua ederek uğurlayan Cherly Hmuberstone, daha sonra Heykel semtindeki kiliseye giderek yine dua etti.

Oğlu Cem ve yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen Cheryl Humberstone, “Suzan iyilik meleği bir kızdı. Kalbi çok temizdi. Hayvanlara dayanamıyordu. Kendisiyle ölmeden kısa süre önce telefonla görüşmüştük. Evlat acısı çok acıymış” dedi.

Tanınmış işadamı Hüseyin Coşkunöz'ün ilk eşi İngiliz Cherly Humberstone'dan olan kızı Suzan Coşkunöz’ün ölümü, ailesi ve arkadaşları kadar hayvansever derneklerinin yöneticilerini de üzdü. Dernek üyeleri, “Suzan kendini hayvanlara adamıştı. Çok güzel projeleri vardı. Kedilere kışlık ev yaptıracaktı. Hayvanların beslenmesi ve tedavileri için özel uğraş veriyordu. Onu unutamayacağız” diye konuştu.

Öte yandan Suzan Coşkunöz’ün Bademli’deki evine giderken çarparak yaşamını yitirdiği 16 BBK 55 plakalı su tankerinin sürücüsü Köksal Kaya, ‘dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak’ suçundan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



 

KAZA HABERİ

Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Naci Coşkunöz'ün kızı Suzan Coşkunöz, geçirdiği trafik kazasında öldü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Suzan Coşkunöz'ün (28) kullandığı 16 BTU 99 plakalı otomobil, Mudanya yolunda refüjdeki yeşil alanı sulayan Köksal Kaya yönetimindeki 16 BBK 55 plakalı tankere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen aracında sıkışan genç kız, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sivil Savunma ve Arama-Kurtarma Birliği ekiplerinin çalışmaları sonucu makaslarla kesilen araçtan çıkarılan Coşkunöz'ün cesedi, otomobilinin arka koltuğuna konularak olay yerine gelen bir çekici tarafından Emek Polis Merkezi önüne götürüldü. Burada cenaze aracına taşınan genç kızın cesedi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sulama tankerinin arkasında sürücüleri uyarmak amacıyla bayrak sallayan görevli, kazadan şans eseri kurtulduğunu söyledi.
Suzan Coşkunöz'ün kullandığı aracın süratle kendisine doğru geldiğini öne süren görevli, ''Aracın hızla geldiğini görünce elimdeki bayrağı salladım. Buna rağmen, hızını kesmeyince kendimi refüje attım'' dedi.

YAZAR KİMLİĞİ VE YARDIMSEVERLİĞİYLE TANINIYORDU

Bu arada, 2006 yılında ''Dünya Mutfağı'' adlı kitap yazan Suzan Coşkunöz, yardımseverliğiyle tanınıyordu.

Evinde 13 kedi ve 3 köpeği bulunan Coşkunöz, son olarak 7 ay önce yol kenarında sürünürken bulup tedavi giderlerini üstlendiği ''Şanslı'' adlı köpek için İngiltere'den yürüme aparatı ''Dog Mobil'' getirtmişti.

a.a.
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 13:38:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
raşit kalın IP: 85.107.110.xxx Tarih : 14.07.2007 11:25:11
başiniz sagolsun allah mekanini cenletteylesin