30
Nisan
2024
Salı
BURSA

Hemşirenin ölüm oyunu

BURSA’da bir hastanede görev yapan hemşire N.D., iddiaya göre evinde çok sayıda ilaç içtikten sonra işe gitti ve arkadaşından kendisine ağrı kesici serum bağlamasını istedi.

Yere yığılınca tedavi altına alınan N.D.’nin cebinden, "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ailem gelene kadar üzerimdeki elbiseleri çıkartmayın" yazılı not çıkınca intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Hastanede 2 yıldan bu yana görev yapan N.D., geçen cumartesi günü iddiaya göre girdiği bunalım sonucu yalnız yaşadığı evde çok sayıda ilacı içtikten sonra hastaneye geldi. Arkadaşlarına, "Ben rahatsızlandım. Grip oldum. Bana damardan içinde ağrı kesici olan serum verir misiniz?" dedi.

İddiaya göre arkadaşlarının taktığı serumu eline alarak yürümeye başlayan N.D. olduğu yere yığılıp kaldı. İlk müdahalesi meslektaşları ve nöbetçi doktorlar tarafından yapılan hemşire N.D., tedavi altına alınırken, cebinden "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ailem gelene kadar üzerimdeki elbiseleri çıkartmayın" yazılı not çıktı.

Durumu ağırlaştığı için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen N.D.’nin tedavisi burada devam ediyor. N.D.’nin iddiaya göre terk edilme endişesiyle bunalıma girdiği ve intihara kalkıştığı ileri sürüldü.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 30 Mart 2013 Cumartesi 15:52:27
Güncelleme :30 Mart 2013 Cumartesi 15:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?