6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Heyelan mağdurlarına müjde!

HEYELAN MAĞDURLARINA KİRA MÜJDESİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik'te heyelan sebebiyle yaklaşık 2 aydır evlerini kullanamayan vatandaşlara kira yardımı yapacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik'in Kayhan Mahallesi Kalealtı Sokak'ta yaklaşık 2 ay önce meydana gelen heyelan sebebiyle evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge sakinleri Başkan Altepe'ye sıkıntılarını anlattı. Evlerini kullanamadıkları için akrabalarının yanına taşınmak ya da kiraya çıkmak zorunda kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, bu süreçte Gemlik Belediyesi'nden herhangi bir destek alamadıklarından yakındı.

Sokak sakinlerinin şikayetlerini tek tek dinleyen Başkan Altepe, "Biz geçici değil, kalıcı çözüm için çalışıyoruz. Bu binalarda oturulmayacaksa, sizleri nerelere kalıcı olarak yerleştirebiliriz onun arayışındayız. Bu konu bizim gündemimizde ilk sırada. Sizleri mağdur etmeden kalıcı bir çare bulacağız. Bu konudaki arayışlarımız sürerken, sizleri de mağdur etmemek için hemen kira yardımlarını başlatıyoruz. Evlerini boşaltan bütün vatandaşlarımıza kira yardımı yapacağız" dedi.

Altepe'ye teşekkür eden sokak sakinleri, konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.

HEYELAN MAĞDURLARINA KİRA MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 14:01:00
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 14:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?