3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hikmet Şahin'den seçim startı

Demokrat Parti'den (DP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hikmet Şahin, yerel seçim çalışmalarını yeni halden başlattı. Bursa'ya 5 yıldır zaman kaybettirmediğini ifade eden Şahin, günü kurtaran değil geleceği aydınlatacak projelere imza attığını söyledi.

DP'den Büyükşehir Adayı olan Hikmet Şahin, mart ayında yapılacak olyan yerel seçimlerin startını yeni halde verdi. DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar, içe belediye başkan adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı tören öncesi Başkan Şahin hal esnafını ziyaret etti.

Bursa'nın birçok projelerle eski halden yeni hale geçtiğini ifade eden Şahin, "Ulaşım başta olmak üzere birçok meseleyi içeren Bursa'yı 5 yıl önce devraldık. Zorlu yolumuz vardı, yokuşlarla, engellerle mücadele edeceğimizi biliyorduk. Hemen işe başladık ve Bursa benim dönemimde zaman kaybetmedi. Ulaşım, spor, kültür sanat, sosyal projelerle Bursa'yı donatarak halkımıza hizmet sunduk. Günü kurtaran değil, geleceği aydınlatan çalışmalara imza attık. Bursa'da yeni atılım zamanıdır. İşimiz zor ama önemli olan bunu başarmaktır. Bursa'da başarılı olup olmadığımızı icraatlara bakarak anlayabilirsiniz. Belediye başkanlığı vizyon ister, o da Hikmet Şahin'de var. Projelerimiz hazır" dedi.

DP'nin Türkiye'nin en büyük siyasi geleneği olduğuna dikkati çeken Şahin, "Ben geçen 5 yıllık süreçte herkesin başkanı oldum. Yine bu anlayışla Bursa'ya hizmet etmek istiyorum. Bursalılar'ın desteğini bekliyorum" diye konuştu.

DP Genel Başkanı Harun Akın ise, Bursa'ya hizmet için kendisini adayan Hikmet Şahin'in partilerine katılmasından gurur duyduklarını belirterek, büyükşehir ve ilçe belediyelerinde yeni zaferlere imza atmak için mahalli seçimlere hazırlandıkları kaydetti. Toplantıda DP'nin ilçe belediye başkan adayları da tam kadro hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 15:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?