2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Hindi yüklü TIR şarampole uçtu

HİNDİ YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hindi eti yüklü TIR şarampole yuvarlanırken, araç içerisinde sıkışan sürücü 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Orhangazi-Yalova karayolu Süpürgelik mevkiinde meydana geldi. Adapazarı'ndaki bir firmadan yüklediği dondurulmuş hindi etlerini İzmir'e götürmek için yola çıkan Bekir Çalışkan (46) idaresindeki 35 HMZ 86 plakalı TIR, Süpürgelik mevkiinde viraja sert girince kontrolden çıktı. Bariyerlere çarparak üzerinden aşan TIR kamyon yolun solundaki şarampole uçtu. Yan yatarak yaklaşık 30 metre sürüklenen tonlarca ağırlığındaki TIR hurdaya dönerken, sürücü Bekir Çalışkan araç içinde

sıkıştı.

 

ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ

Olay yerine çağrılan Yalova Belediyesi itfaiye ekipleri ile kurtarma ekipleri TIR'ın içinde sıkışan sürücüyü çıkarmak için yaklaşık 1 saatlik bir uğraş verdi. Kurtarma araçları ile seferber olan ekiplere sağlık ekipleri de yardımcı oldu. Araç içinde kurtarılmayı bekleyen Çalışkan, ekiplerin 1 saatlik çabası sonucu araç içinden çıkarılabildi. Ağır yaralı olan sürücü Bekir Çalışkan ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ve jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, devrilen TIR'daki dondurulmuş hindi etleri bir başka TIR'a aktarıldı.

HİNDİ YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI
HİNDİ YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI
HİNDİ YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI
HİNDİ YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 17:46:01
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 18:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?