6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hırsız okulu tatil ettirdi

HIRSIZ OKULU TATİL ETTİRDİ

Bursa'da bir okula giren hırsız, hiçbir eşya çalamadan kayıplara karıştı. Okula yeni başlayacak olan anaokulu ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri, olay nedeniyle evlerine gönderilince ilk gün heyecanını yaşayamadı.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah erken saatlerde Molla Fenari İlköğretim Okulu'na giren bir hırsız, okulda çalmak için değerli eşya aradı. Okulun lavabosunu ve tuvaletini kullanan hırsız, okul görevlilerinin temizlik yapmasına rağmen korkusuzca koridorları gezdi. Değerli bir eşya bulamayan hırsız, okulun kilitli kapısını açarak kayıplara karıştı. Okul görevlileri, kapının zorlanarak açıldığını görünce durumdan şüphelenerek polise haber verdi.

 

ÖĞRENCİLER EVLERİNE GERİ DÖNDÜ

Hırsızlık sebebiyle emniyet güçleri okulda inceleme yapıp güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına alırken, bugün ilk defa kalem tutmaya başlayacak anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri evlerine gönderildi. Aileleriyle beraber sabahın erken saatlerinde okula gelen öğrenciler, hırsız yüzünden ilk gün heyecanını yaşayamadı. Minik öğrenciler ne olduğunu anlamadan ebeveynleriyle beraber evlerine döndü.

HIRSIZ OKULU TATİL ETTİRDİ
HIRSIZ OKULU TATİL ETTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 11:51:01
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 13:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?