2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Hırsızı DNA'sı ele verdi

HIRSIZI DNA'SI ELE VERDİ

Bursa'da girdiği iş yerindeki çelik kasadan 18 bin lira para, çek-senet ve ruhsatlı tabanca çalan hırsız, polisin olay yerindeki delilden elde ettiği DNA örneği ile yakalandı. Çok sayıda sabıkası bulunan hırsız, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, geçen mayıs ayında merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi Soğanlı Bulvarı'nda K.K.'a ait iş yerine giren hırsız, oksijen tüpüyle çelik kasayı açtı. Kasadaki 18 bin lira paranın yanı sıra çek ve senetleri alan hırsız, kayıplara karıştı. Olay yerinde incelemelerde bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü kriminal dedektifleri, oksijen kaynağı ile kasayı açmaya çalışırken hırsızın elinden aktığı tahmin edilen kan üzerinde DNA incelemesi yaparak şahsın kimliğini belirledi. "Adam yaralama,

hırsızlık" gibi suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan Volkan M. (26), Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Volkan M., çelik kasadan çaldığı silahı polislere teslim etti. Volkan M. ve hırsızlık olayına karışan arkadaşı, sevk edildiği adliyeden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 10:37:00
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 15:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?