4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hırsızı dövmesi ele verdi

AZILI HIRSIZI DÖVMESİ ELE VERDİ

Bursa'da birçok hırsızlık olayının faili olarak aranan şahıs, elindeki dövmesinden yola çıkan polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, pek çok evden hırsızlık olayının faili olarak aranan 2 şüphelinin yakalanması için polis alarma geçti. Son derece profesyonel bir şekilde çalışarak arkalarında hiçbir iz bırakmayan zanlılardan birinin elinde dövme olduğunu belirleyen hırsızlık bürosu ekipleri, soruşturmasını derinleştirdi. Gündüz saatlerinde hırsızlık yapan zanlıların Mollaarap Mahallesi'ndeki bir eve girdiği tespit edildi.

Çelik kapıyı tornavida ve İngiliz anahtarıyla açarak içeri giren 2 kafadar, evden çıkarken polisi görünce kaçmaya başladı. Zanlıların peşine düşen ekipler, toplam 86 ayrı hırsızlık suçundan kadı bulunan 2 azılı hırsızı yakaladı. Şüphelilerden S.K.'nın elinde görgü şahitlerinin bildirdiği gibi kalp şeklinde bir dövme olması dikkat çekti.

Şüphelilerin 4 ayrı eve hırsızlık için girdiği belirlendi. 36 ayrı hırsızlık olayından sabıkası bulunan 20 yaşındaki U.D. ve 40 ayrı suçtan sabıkası bulunan 22 yaşındaki S.K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

AZILI HIRSIZI DÖVMESİ ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 10:52:00
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 11:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?