4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Hırsızın dolabından kız çıktı

Hırsızlık suçlamasıyla aranan zanlının evini arayan polis, dolabında 15 yaşında biz kız buldu.

BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde bir hırsızlık olayını soruşturan jandarma, baskın düzenlediği 28 yaşındaki E.Z.'nin evinde elbise dolabı içine gizlenmiş 15 yaşındaki N.B. ile karşılaştı.

N.B.'ye cinsel istismar ve hırsızlık suçlaması ile adliyeye sevk edilen şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kız çocuğu ise ailesine teslim edildi.

Gemlik’te meydana gelen hırsızlık olaylarını soruşturan jandarma, parmak izi incelemesinden zanlının hırsızlıktan suç kaydı bulunan E.Z. olduğunu belirledi.

Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı doğrultusunda E.Z.'nin evine baskın yapan jandarma ekibi, şüphelinin jandarmayı görünce elbise saklanması için elbise dolabına koyduğu 15 yaşındaki N.B. ile karşılaştı. Sorgulamada N.B.'nin Kütahya'nın Domaniç İlçesi'ndeki ailesinin yanından kaçtığı, kalacak yeri olmadığı için sahilde gezerken tanıştığı E.Z.'nin evinde yaşadığı belirtildi. N.B. ailesine teslim edilirken, E.Z. cinsel istismar suçundan gözaltına alındı.

Jandarma tarafından sorgulaması tamamlanan E.Z., ‘hırsızlık' ve ‘küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak' suçlarından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 10:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?