1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Bursa'da bir günde 3 ayrı telefon mağazasından cep telefonu çaldığı öne sürülen aile görünümlü biri bayan 3 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı.
 
Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi'nde iki ayrı telefon mağazasına giren biri bayan 3 kişi, mağazadaki görevlileri oyaladı. Erkek zanlı, kasadaki şahsı oyalayıp önüne geçerek görüş mesafesini kapatırken, batarya alacağını söyleyen karı-koca görünümlü 2 kişi ise diğer tezgahtarı oyaladı. Tezgahtar alt taraftan batarya çıkardığı esnada, 20 yaşlarındaki erkek şahıs el çabukluğuyla 3 bin YTL değerinde 3 adet cep telefonunu çaldı.
 
İşyeri yetkilisi Ali Karabulut, olayı bir süre sonra fark ettiklerini belirterek, şahısların yakalanmasını istedi. Öte yandan aynı kişilerin, bu olaydan kısa süre sonra, 100 metre ilerideki başka bir telefon mağazasında da 2 adet telefon çaldığı belirlendi. Ancak burada ise bayan şüpheli, vitrinden 2 adet telefonu çalarken görüntülendi.
 
Aynı kişilerin, İnegöl İlçesi'ndeki bir mağazadan da hırsızlık olayına karıştıklarını söyleyen mağaza yetkilileri, şahıslardan şikayetçi oldu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2006 Pazar 12:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?