6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hırsızlar lokantada mahsur kaldı!

SOYMAK İÇİN GİRDİKLERİ LOKANTADA MAHSUR KALAN HIRSIZLARI DÜKKAN SAHİBİ KURTARDI

Bursa'da tanınmamak için çay ocağından çaldıkları elbiseleri giyerek lokantaya giren 3 şüpheliyi polis suçüstü yakaladı. Pencereden girdikleri lokantada mahsur kalan hırsızlar, dükkan sahibinin gelip kilitli kapıyı açmasıyla dışarı çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Karlıdağ Caddesi üzerinde şüpheli gençlerin dolaştığı ihbarını alan polis, harekete geçti. Bölgede inceleme başlatan Yavuzselim Polis Merkezi Hırsızlık Bürosu ekipleri, şüphelilerin lokantada olduğunu belirledi. Çevresi sarıldıktan sonra lokantayı basan polis, 3 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Pencereden giren zanlılar, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Şüphelilerden birinin kapıları açmak için kullandığı suç aleti tornavidayı gizlemeye çalışması ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Pencereden çıkarılamayan şüpheliler, bir süre lokantada mahsur kaldı. Hırsızların çıkarılması için durum dükkan sahibine bildirildi. Gece yarısı olay yerine gelen iş yeri sahibi, kilitli kapıyı açarak lokantada mahsur kalan hırsızları kurtardı. Zanlıların, lokantaya girmeden önce çay ocağından kamufle olmak için elbise çaldıkları ortaya çıktı. Gözaltına alınan 3 zanlıdan yaşı küçük olan U.D. (18) ve E. K. (16) çocuk polisine teslim edildi. 19 yaşındaki diğer şüpheli S.S.'nin ise 40'tan fazla sabıkasının olması dikkati çekti. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

SOYMAK İÇİN GİRDİKLERİ LOKANTADA MAHSUR KALAN HIRSIZLARI DÜKKAN SAHİBİ KURTARDI
SOYMAK İÇİN GİRDİKLERİ LOKANTADA MAHSUR KALAN HIRSIZLARI DÜKKAN SAHİBİ KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 11:53:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?