3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hırsızlar marketi talan etti

AİLE GÖRÜNÜMLÜ HIRSIZLAR MARKETİ TALAN ETTİ

Hırsızlık için İstanbul'dan gelen aile görünümlü hırsızlar, Bursa'da müşteri kılığındaki güven timlerine yakalandı. Zanlıların otomobilinde çok sayıda prezervatif, levrek balığı, rakı, el kremi, zeytin yağı, diş macunu ve bebek maması ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da oturdukları öğrenilen S.A (46), N.A. (14), G.B. (28) ve kızı G.B. (8) hırsızlık için Bursa'ya geldi. 35 AS 2705 plakalı otomobilleri ile Yalova yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezine gelen zanlılar, market bölümünde gezmeye başladı. 8 yaşındaki G.B.'nin sırtında bulunan çantaya 17 adet bebek mamasını dolduran zanlılar, güven timlerinin dikkatini çekti. Polis, takibe aldığı kadınları market çıkışında yakaladı. Otomobilde yapılan aramada ise 200 gram levrek balığı, 33 kutu prezervatif, 16 adet kaşar, 6 adet zeytinyağı, fındık yağı, 5 adet diş macunu, 6 adet el kremi, 7 adet rakı ve pazar arabası ele geçirildi.

GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDILAR

Aile görünümlü hırsızların market içinde dolaşmaları ise güvenlik kameralarına takıldı. Reyonların arasında dolaşan hırsızların, ürünleri kontrol etmeleri ve küçük yaştaki çocuğun sırtındaki spor çanta dikkat çekiyor.

Yaşı küçük zanlılar Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, 2 kadın ise çaldıkları malzemelerle Merinos Polis Merkezi'ne götürüldü. Çok sayıdaki hırsızlıktan sabıkası bulunan şahıslar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Poşetlere doldurulan çalıntı eşyalar ise polis otosuna sığmadı.

AİLE GÖRÜNÜMLÜ HIRSIZLAR MARKETİ TALAN ETTİ
AİLE GÖRÜNÜMLÜ HIRSIZLAR MARKETİ TALAN ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 10:47:01
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 15:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?