3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Hırsızlar paniğe kapılınca...

Bursa’da, bir iş merkezinde girdikleri iş yerinin boş olduğunu gören ve paniğe kapılan 2 kişi, diğer iş yerlerinin kapılarını kırarken gürültü çıkarınca suçüstü yakalandılar. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Şehreküstü Mahallesi’ndeki Yardımcılar İş Merkezi’ne kapıdaki asma kilidi kırarak giren Halis G. (18) ve Taner D. (18), bir süre önce başka yere taşınan Salih Yardımcı’ya ait inşaat şirketinin kapısını levye ile açtı. İş yerinin boş olduğunu gören zanlılar, paniğe kapılınca işlerini daha hızlı bitirebilmek için üst katlardaki Ali Rıza Yıldırım’a ait bilişim danışmanlığı ofisi ve Cahit Yardımcı’ya ait inşaat şirketinin kapılarını tekmelerle kırdılar. Zanlıların çıkardıkları gürültüyü duyan çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin geldiğini fark eden zanlılar, sığınmak için çatı katının kapısını kırarak içeriye girdiler. 

Halis G. ve Taner D. güvenlik güçlerince saklandıkları yerde suçüstü yakalandı. Sabıkalı oldukları öğrenilen zanlıların, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
AA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2007 Pazartesi 14:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?