6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hırsızları Fener forması yakalattı

HIRSIZLARI FENERBAHÇE FORMASI ELE VERDİ

İstanbul'dan hırsızlık için kiralık araçla geldikleri Bursa'da dört evi soyan zanlıları, polis giydikleri Fenerbahçe formasından yola çıkarak yakaladı.

İstanbul'dan hırsızlık için kiraladıkları otomobille Bursa'ya gelen 3 kişi, merkez Nilüfer ilçesinde dört ayrı eve girdi. Yaklaşık bir saat içinde toplam 15 bin liralık para ve ziynet eşyası çalan zanlılar, son girdikleri evde az kalsın yakalanıyordu. Zira hırsızları gören ev sahibi, hemen polisi arayarak ihbarda bulundu. Birinin üzerinde Fenerbahçe forması olan şüphelilerin bir otomobile binerek kaçtığını söyleyen ev sahibinin ihbarı, polisi alarma geçirdi.

Tüm yolları kesen ekipler, durdurdukları araçlarda Fenerbahçe forması giyen hırsızı aradı. Durdurulan İstanbul plakalı otomobilde, Fenerbahçe forması giydiği belirlenen Y.K. (24) ve sabıkalı olan arkadaşları S.C. (24) ve İ.S. (30) gözaltına aldı. İfadeleri alınmak üzere karakola götürülen şüphelilerden Y.K., tuttuğu takımın Fenerbahçe değil fanatik bir Galatasaraylı olduğunu söylese de polisleri kandıramadı.

Hırsızlık suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerin hepsi tutuklanırken, üzerlerinde 5 bin TL değerindeki para ve ziynet eşyası ele geçirildi.

HIRSIZLARI FENERBAHÇE FORMASI ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 12:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?