6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hırsızların aracından cephanelik çıktı

HIRSIZLARIN ARACINDAN CEPHANELİK ÇIKTI

Bursa'da iş yerlerinde çelik kasa patlattıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Zanlıların aracındaki bin 200 mermiyi gören polis ekipleri şaşkınlığını gizleyemedi. Zanlıların iş yerlerine halatla tırmandıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, daha önce bir fabrika ve iş yerine giren zanlılar, merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde bir metal fabrikasına girerken yakayı ele verdi. İş yerinin içinde bazı şahısların olduğu ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, verilen adrese operasyon düzenledi. Fabrikaya polislerin geldiğini fark eden E.Y. (28), C.Y. (26), İ.K. (26) ve İ.K. (24), araçlarına binerek kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından BESAŞ Kavşağı'nda kıstırılan hırsızlar, yolun kazılmış olması nedeniyle yakalandı. Otomobilde yapılan aramada çok sayıda bilgisayar kasası, monitör, 4 adet Extacy hapı ve bin 200 adet 9 milimetre çapında silah mermisi buldu.

Çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkalarının olduğu ortaya çıkan zanlılar emniyette verdikleri ifadede alkol aldıklarını, ne çaldıklarını hatırlamadıklarını söyledi. Zanlıların Emek ve Millet Mahallesi'nde iki ayrı iş yerinde çelik kasa patlattıkları ve 150 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldıkları ortaya çıktı.

Zanlıların iş yerlerine yanlarında sürekli bulundurdukları halatla tırmandıkları öğrenildi. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLARIN ARACINDAN CEPHANELİK ÇIKTI
HIRSIZLARIN ARACINDAN CEPHANELİK ÇIKTI
HIRSIZLARIN ARACINDAN CEPHANELİK ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 10:04:03
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 11:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?