6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hırsızların planını polis bozdu

İZMİRLİ HIRSIZLARIN PLANINI BURSA'DA POLİS BOZDU

İzmir'den hırsızlık için Bursa'ya gelen bir kişi, oto kılıf imalathanesini soymaya çalışırken suçüstü yakalandı. Şüphelinin suçta kullandığı aracın, çevrede şüphe uyandırmamak için iş yeri sahibinin aracı ile aynı marka, model ve renkte olması polise bile şaşkına çevirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, gece yarısı Millet Mahallesi Millet Caddesi girişindeki oto kılıf imalathanesinde meydana geldi. İzmir'den 35 HUK 03 plakalı aracıyla olay yerine gelen şüpheli, dükkanının kapısını açıp aracı silme yanaştırarak eşyaları araca yüklemeye başladı. Bu sırada devriyeye çıkan Yavuz Selim Karakolu ekipleri, durumdan şüphelendi. Karşısında polisi gören şüpheli, kaçmak isterken suçüstü yakalandı.

Polis durumu dükkan sahibi Murat Bektaş'a haber verdi. İş yeri sahibi Bektaş'ın da şüphelininki ile aynı renk, marka ve model bir aracının olması dikkat çekti. Olay yerinde suçüstü yakalanan Erdal H.'nin (38) 10 adet hırsızlık ve değişik suçlardan kaydı bulunduğu belirlendi. Polis, yakalanan şahsın vermiş olduğu isim ve eşkal doğrultusunda detaylı araştırma başlattı.

İZMİRLİ HIRSIZLARIN PLANINI BURSA'DA POLİS BOZDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 11:03:04
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 13:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?