2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Hızlı tren 2 yıl sonra Bursa'da ...

HIZLI TREN 2 YIL SONRA BURSA'DA ...

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Tülin Erkal Kara, hızlı trenin 2 yıl içerisinde Bursa'dan yolcu taşımacılığına başlayacağının müjdesini verdi.

Seçim çalışamlarına Kestel ilçesinde devam eden Kara, vatandaşlara 2 yıl içinde hızlı trenin Bursa'da olacağının müjdesini verdi. Eğitim Mahallesi Göçmen konutlarına giden Kara, yıllardır hayal olan ancak AK Parti hükümeti döneminde gerçek olan Ankara-Eskişehir hızlı tren hattının şu anda faaliyette olduğunu, yakında tren hattının Bursa'ya da geleceğini söyledi.

12 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'de istikrarın süreceğini söyleyen Kara, "Dünya'da marka haline geldik. Artık bütün ülkeler bizi örnek almış durumda. Yıllardır vatandaşın cebinden çıkan ve borç olarak ödenen paralar, şimdi vatandaşın cebinde kalıyor. Milletimiz artık bütün gerçekleri görüyor" dedi.

Yeni dönemin önemli alanlarından bir tanesinin de adalet sistemi olduğunu hatırlaran Kara, "Amacımız, güven veren bir adalet sisteminin tesis edilmesi, üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçilmesi. Yargı, AK Parti'nin 8,5 yıl boyunca verdiği en kararlı mücadele alanlarından biri olmuştur. Yeni dönemde yargılamalar şüphesiz ki daha hızlı şekilde sonuçlandırılacak, bununla ilgili altyapı çalışmaları da tamamlanacaktır. İstinaf mahkemeleri faaliyete geçirilecek, uzlaşmazlıklar için alternatif çözüm yolları üretilecektir. Hakim, savcı ve yardımcı personel sayısını artırıyoruz, artıracağız. Adli Tıp Kurumunun kapasitesini yükseltiyor, avukatlık hizmetlerini daha da etkinleştiriyoruz. Bütün bu reformların neticesinde millet adına karar veren, vicdanıyla karar veren birilerinin arka bahçesi olan değil milletin vicdanını temsil eden bir adalet ve yargı sistemini inşa etmiş olacağız" diye konuştu.

Kara, daha sonra davet edildiği evlere giderek vatandaşlara 12 Haziran seçimlerinden sonra yapılacak olan yatırımları anlattı.

HIZLI TREN 2 YIL SONRA BURSA'DA ...
HIZLI TREN 2 YIL SONRA BURSA'DA ...
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2011 Salı 10:50:04
Güncelleme :17 Mayıs 2011 Salı 18:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?