6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı

HURDAYA DÖNEN LPG'Lİ OTOMOBİLDEN İNANILMAZ KURTULUŞ

Bursa'da önce orta refüje, ardından TIR ve bariyerlere çarparak hurdaya dönen LPG'li otomobilden sağ kurtulan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Ankara yolu Et ve Balık Kurumu önündeki batçık girişinde meydana geldi. Gürsu istikametine giderken bir anda batçığa girmek isteyen Recep Ö. idaresindeki 16 K 0993 plakalı otomobil, orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Yağış sebebiyle kontrolden çıkan LPG'li otomobil, Salih Gündüz'ün kullandığı 78 AR 886 plakalı TIR'a çarptıktan sonra bariyerlere vurunca durdu.

Araç içinde sıkışan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 ekipleri yaptı. Hemen ambulansa bindirilen yaralı, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın şokunu üzerinden atamayan TIR sürücüsü de sağlık ekiplerine yardım ederek yaralıyı taşıdı.

Kazayı duyup olay yerine koşan Recep Ö.'nün yakınları yetkililerden bilgi almaya çalıştı. Görgü tanıkları, otomobilin orta refüje çarptıktan sonra kontrolden çıktığını söyledi.

Gazoz yüklemek için İnegöl'e doğru gittiğini söyleyen Salih Gündüz, "Sağ taraftan seyreden otomobil, birden bire batçığa girmeye karar verip direksiyonunu sola kırdı. Mesafesi kalmadığı için batçık girişindeki bariyerlere çapan otomobil kontrolden çıktı. Bana çarptıktan sonra yan taraftaki bariyerlere çarparak durdu. Ben kimseye çarpmadım" diye konuştu.

Polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.

HURDAYA DÖNEN LPG'Lİ OTOMOBİLDEN İNANILMAZ KURTULUŞ
HURDAYA DÖNEN LPG'Lİ OTOMOBİLDEN İNANILMAZ KURTULUŞ
HURDAYA DÖNEN LPG'Lİ OTOMOBİLDEN İNANILMAZ KURTULUŞ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 10:06:02
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 17:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?