3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Huzur Mahallesi'nde gövde gösterisi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, AK Parti'nin Huzur Mahallesi'ndeki divan toplantısı büyük ilgi gördü.

Huzur Mahallesi divan toplantısına Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeliği adayları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Huzur ve Akhisar mahallelerinin zaman içerisinde daha çok kıymetleneceğini belirten Başkan Alinur Aktaş, "Daha önceden yollarınız çamurdan geçilmiyordu. Allaha şükür artık asfalt üzerinde yürüyorsunuz. Akhisar ve Huzur mahalleleri yeni İnegöl'ün bir parçasıdır. 40-50 yıl sonra yaptığımız bu çalışmalar vesilesiyle hayır duaları ile anılacağız" dedi.

29 Martta yepyeni bir 5 senenin başlayacağını vurgulayan Aktaş, "Birileri projelerini anlatmaya çalışıyor. Onların Ankara ile uyumsuzlukları var, nasıl halledecekler sorunlarınızı? 1994-2002 arasında 7 sene İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunanlara bir sorun, 'Siz 7 senelik görevinizde neler yaptınız?' Elle tutulur hizmetleri bulunmayanlar, şimdi dedikoduyla iftira ile bizim yaptıklarımızı eleştiriyorlar" dedi.

Toplantıda partiye katılan 100 kişiye rozet takıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 17:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mert Can Demir IP: 212.156.58.xxx Tarih : 25.02.2009 08:37:37

İnegöl'ü gecekondu şehri gibi gösteren ve  İnegöl'ün coğrafi ve etnik yapısını tamamen değiştiren mahallemi-köymü-nahiyemi ne olduğu bile belli olmayan bir yeri İnegöl'e kazandıranlara büyük sevgi saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

En stratejik noktada kurulan (kurulmasına göz yumulan) karadere-çakırtçiftliği ve son adıyla huzur mahallesi nüfus olarak gittikçe artmaktadır. Bu artış İnegöldeki suç artışlarıylada paralellik oluşturmaktadır. Oy uğruna taviz vermek, bazı şeylere göz yummak yada istemeden gülümsemek be yazıkki boş gayretlerdir..

Alinur Aktaş'ın kazanamayacağı aşikardır. Ak Parti Rüzgarıyla gelen genç ve dinamik başkanın yeni bir 5 yıl için yeterli bir donanıma sahip olduğunu düşünmüyorum..