4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Huzur şehri Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'yı ziyaret etti.

Başkan Altepe, Fomara İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki ziyaretinde, kontrolsüz büyüyen nüfusuna rağmen Bursa'nın Türkiye'nin en huzurlu şehirlerinden biri olduğuna işaret etti.

Bunda emniyetin payının büyük olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Bizler de Bursa'nın güvenliği için gerekli yatırımları yapıyoruz. Karanlık bölgeleri aydınlatıyoruz. Trafik işaretleri, yol ve kavşak düzenlemeleri ile trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Emniyet görevlileri ile yerel yönetim el ele vererek Bursa'nın daha yaşanılabilir bir hale getirilmesi için yapılan çalışmalar bundan sonra da devam edecek" dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ise güvenlik hizmetinin bir kurumun tek başına vermesinin mümkün olmadığını ifade ederek, emniyet güçlerinin yerel yönetimlerin desteğine ihtiyacı oluğunu söyledi. Bursa'nın Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğuna işaret eden Çatalkaya, "Kentin güzelliklerine güzellik katmak için çalışıyoruz. Bursa'nın huzurunu korumak adına çabalıyoruz. Bunu yaparken de başta yerel yönetimler olmak üzere tüm kurumların ve halkımızın desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?