6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Huzurevinde anlamlı kermes

BURSA HUZUREVİ'NDE ANLAMLI KERMES

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermes ve yiyecek şenliği, Kaplıkaya'daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi bahçesinde yapıldı.

Bu yıl 14.'sü gerçekleştirilen kermeste huzurevi sakinleri, büyükşehir belediyesi ve bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli dernekleri ile hemşehri dernekleri yiyecek ve giyecekten her türlü ev aksesuarına kadar ürünün satışını yaptı. Kermeste, el emeği göz nuru eserler uygun ücretlerle satıldı. Huzurevi sakinlerinin vatandaşlarla buluşup kaynaşmasını sağlayan kermes, renkli görüntülere sahne oldu. Sabah saatlerinde başlayan organizasyonda, huzurevi sakinlerinden oluşan koro, en güzel şarkılarını seslendirerek gönülleri fethetti. Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçıları da özel şarkılardan oluşan repertuarı, huzurevi sakinleri ve vatandaşlar için seslendirdi. Sanatçıların şarkılarına eşlik eden Bursalılar, hareketli eserlere danslarıyla eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan yaşlılarla, vatandaşlar da kermesten memnun olduklarını söyleyerek organizasyona emek verenlere teşekkür etti. Kermesin ziyaretçilerinden Gülşah Sarıipek ise kermese ilk defa katıldığını belirterek, büyüklerimizle çok iyi sohbet ettiğini dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Genel Sekreter yardımcıları Necmettin Şenocak ve Mustafa Altın ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerin genel müdürleri de organizasyona katılarak huzurevi sakinlerine moral verdi.

BURSA HUZUREVİ'NDE ANLAMLI KERMES
BURSA HUZUREVİ'NDE ANLAMLI KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2010 Pazar 17:27:05
Güncelleme :30 Mayıs 2010 Pazar 17:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?