3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Huzurevinde kermes heyecanı

Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermes ve yiyecek şenliği, 31 Mayıs Pazar günü Ertuğrulgazi’deki huzurevi bahçesinde yapılacak.

Bu yıl 13. kez düzenlenecek organizasyona, huzurevi sakinlerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri, engelli ve hemşehri dernekleri ile Bursa’nın seçkin firmaları katılacak. Kentte faaliyet gösteren engelli dernekleri kermeste açacakları stantlarda, dernekleri yararına ürünlerini satabilecekler. Mefruşattan yiyeceklere ve süs eşyalarına kadar çok sayıda farklı ürünün yer alacağı kermeste, huzurevi sakinlerinin el emeği göz nuru eserleri de beğeniye sunulacak.

Huzurevinde yaşayanların vatandaşlarla buluşup kaynaşmasını sağlayacak olan etkinlik, saat 10.00’da başlayacak. Bursalılar'a şenlik tadında güzel bir gün yaşatacak olan programda, Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın Türk Sanat Müziği icra heyeti ile Huzurevi Türk Halk Müziği Korosu konser verecek. Kermese, halk dansları ve mehter takımı gösterileri de renk katacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 10:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?