3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

İdareciler Günü kutlandı

Bursa Valisi Şahabettin Harput, idareciler günü münasebetiyle verdiği yemekte davetlilerin gününü kutladı.

10 Ocak İdareciler Günü Bursa’da da kutlandı. Bursa Valisi Şahabettin Harput’un ev sahipliğinde Holiday Inn Otel'de düzenlenen yemekte vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve emekli idareciler eşleriyle birlikte katıldılar.

Eski Van Valisi Hikmet Tan’ın da eşiyle katıldığı yemekte Vali Şahabettin Harput tüm konukların idareciler gününü tek tek kutladı. İdareciliğin üzerindeki sorumluluktan dolayı çok onurlu, özverili ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu belirten Vali Şahabettin Harput, "İdarecilik çok önemli ve şerefli bir meslek. Bu nedenle idarecilerin özlük haklarının da her zaman önemsenmesi ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi her zaman önemlidir. Bu vesileyle düzenlemiş olduğumuz bu mütevazi yemekle sizlerin bu gününü hep beraber geçirmenizi, ayrıca emekli olmuş meslektaşlarımızın da hatırlanması gerçekten benim için çok önemli. Hepinize davetime katılmanızdan dolayı teşekkür ediyor, idareciler günününüzü kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından icra edilen Türk Sanat Müziği konserine başta Bursa Valisi Şahabettin Harput olmak üzere hep beraber şarkı söyleyen davetliler yemekte renkli görüntüler oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 17:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?