2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

İfade vermeye ambulansla geldi

(ÖZEL HABER) İFADE VERMEYE AMBULANSLA GELDİ

Bursa'da pankart asma yüzünden çıkan kavgada yaralanan şahıs, hastanede günlerdir süren tedavisinin ardından ifade vermek için adliyeye ambulansla getirildi. Sedyeyle önce savcılığa, ardından mahkeme salonuna götürülen şahıs, 2 bin 500 liralık kefaletle tahliye edildi.

Olay, 16 Şubat'ta merkez Yıldırım ilçesi Eğitim Mahallesi Elmas Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre düğün salonu sahibi T.K., binanın dışına reklam için pankart astı. T.K. ile binanın önünde inşaat malzemeleri satan M.K. arasında tartışma çıktı. Elinde silah bulunan T.K., M.K.'yi yaraladı. Silah sesleri üzerine dükkana gelen M.K., ağabeyi M.K.'nın kanlar içinde yerde yattığını görünce T.K.'ya saldırdı. İkilinin kavgasında bıçak ve silahlar konuştu. T.K. bıçaklanarak, M.K. ise silahla yaralandı. Olayın

ardından hastaneye kaldırılan M.K., femur kemiği kırığı sebebiyle ameliyata alındı. 6 ay yürüyemeyeceği ifade edilen M.K., taburcu olur olmaz ifade için ambulansla adliyeye getirildi. Sedye ile engelliler kapısından içeri alınan M.K., ilk olarak savcıya ifade verdi. Ardından da hakimin karşısına çıkan M.K., 2 bin 500 liralık nakdi kefaletle tahliye edildi.

Adliyede kardeşini bir an olsun yalnız bırakmayan ağabey M.K., "Aramızdaki husumet çok, önceye dayanıyor. Kaçak inşaat yapıp düğün salonu işletiyorlar. Bizim arsamızı gasp etmeye kalkıştılar. Olay günü T.K. bir pankart astı. Biz bunu istemedik. İndirilmesini talep ettiğimiz komşumuz T.K. ertesi gün silahla işyerimizi bastı. İki kurşun bana sıktılar. Kardeşim de yaralandı. Ve sanki çok acilmiş gibi kardeşim bugün ifade için ambulansla adliyeye getirildi" dedi.

İki akrabasının da yaralandığını belirten amca N.K. ise, "Bunlar bizim arazimiz üzerine otopark yapmak istiyorlar. Bizi defalarca tehdit ettiler. Arsa ile alakalı açtığımız davayı biz kazandık. Pankartı bahane edip, iş yerimizi bastılar. İki kişi yaralandı. M.K.'nın femur kemiği kırıldı. Doktorlar 6 ay yürüyemeyeceğini belirtti. Özel hastanede tedavi gördüğü için taburcu edilmesini istedik. Aslında daha tedavi edilmesi gerekiyordu. Biz hemen eve götürmek istiyorduk. Fakat polis ifade vermemiz gerektiğini

söyledi. Apar topar ambulansla adliyeye geldik. Sedyeyle savcının huzuruna çıkıp ifade verdik" diye konuştu.

(ÖZEL HABER) İFADE VERMEYE AMBULANSLA GELDİ
(ÖZEL HABER) İFADE VERMEYE AMBULANSLA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 10:44:05
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 01:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?