4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İflas edince kokain ticaretine başladı

İFLAS EDEN TEKSTİLCİ, 200 BİN TL'LİK KOKAİNLE YAKALANDI

Güney Amerika'dan getirdiği 200 bin TL değerindeki 2 kilo kokaini Doğu illerine götürerek satmayı hedefleyen zanlı, Bursa'da yakalandı. Tekstil işiyle uğraştığı ve iflas ettiği öğrenilen şahsın, borçları yüzünden bu yola başvurduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu dedektifleri, bir kişinin Güney Amerika'dan getirilen kokaini Bursa üzerinden Doğu illerine götürüp satacağı ihbarını aldı. Şehirlerarası otobüs terminalinde pusu kuran ekipler, zanlı Ekrem K.'yi (47) gözaltına aldı. Şüphelinin elinde bulunan valizde yapılan aramada, özel bölmeye poşetler içinde saklanmış 2 kilo kokain ele geçirildi. Uyuşturucunun 4 bin kişiyi zehirleyebilecek kapasitede olduğu öğrenilirken, en değerli kokain olduğu ve piyasa değerinin yaklaşık 200 bin TL'yi bulduğu ifade edildi.

Tekstil işiyle uğraşan Ekrem K.'nin iflas ettiği, yüklü miktarda borcu olduğu için böyle bir işe bulaştığı tespit edildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

İFLAS EDEN TEKSTİLCİ, 200 BİN TL'LİK KOKAİNLE YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 14:04:05
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 09:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?