6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Iglessias umut verdi

BURSASPOR KUPADA HEDEFE İLERLİYOR

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci maçını 3 puanla tamamlayarak liderliğini korudu. Takımın yeni transferi Leonardo Iglessias bir gol atıp, bir de asist yaparak olumlu sinyaller verdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşan Bursaspor, zorlandığı mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi. Taraftarlar, transfer gündemini en çok meşgul eden Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'i maç öncesinde birlikte tribünlere çağırarak jest yaptı. Karşılaşmada üstünlük kurmakta zorlanan Bursaspor, ikinci yarıya iyi başladı. Leonardo Iglessias'ın verdiği pas ile topu boş kaleye bırakan Turgay Bahadır takımını 1-0 öne geçirirken, Özgür Çetiner'in golüyle Tarsus İdmanyurdu beraberliği

yakaladı. Mücadelede Sercan Yıldırım oynadığı futbolla eski günlerine döneceğinin sinyalini verdi. 74. dakikada ceza sahası içine giren Sercan Yıldırım'ın kale önüne gönderdiği topa dokunan yeni transfer Iglesias, takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

 

"GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKIP FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı ise mücadelenin güzel geçtiğini ifade etti. Tarsus İdmanyurdu'nun iyi oynadığına dikkat çeken Bölükbaşı, "Centilmence geçti. Tarsus iyi oynadı 3 puan bizim oldu. Sevindirici olan Iglessias'ın bir asist, birde gol atması, hazır olduğunu gösterdi. Bursaspor kendisinden çok yararlanacak. İki maçtan 6 puan elde ettik ama önümüzde iki maç var. Denizli ve Sivas maçına iyi hazırlayacağız. Lider olarak grubu tamamlamak istiyoruz. Takımın bunu yapacağına inanıyoruz" dedi.

 

 

BURSASPOR KASASINI DOLDURMAYA DEVAM EDİYOR

Bu arada, kupada Güngören Belediye'yi elediği play-off turunda 25 bin dolar katılım payı alan yeşil beyazlı takım, gruba katılım payı olarak 100 bin dolar, Giresunspor ve Tarsus İdmanyurdu galibiyeti ile birlikte bugüne kadar 325 bin dolar kazanmış oldu. Yeşil beyazlı takım grupta kalan, Denizlispor ve Sivasspor maçlarını kazanması durumunda 200 bin dolar, grup birinciliği için 200 bin dolar, çeyrek final katılım payı olarak da 150 bin dolar alabilecek.

BURSASPOR KUPADA HEDEFE İLERLİYOR
BURSASPOR KUPADA HEDEFE İLERLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 11:48:04
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 13:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?