6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İHA'nın mutlu günü

İHA'NIN MUTLU GÜNÜ

Bursa'da, İhlas Haber Ajansı (İHA) Orhangazi Muhabiri ve Tuna Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Musa Öztürk, muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Musa Öztürk, Orhangazi Mal Müdürlüğü memurlarından Tevfik ve Gülşen Uğurlu'nun kızı Meltem Uğurlu ile dünya evine girdi.

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü'nden memur olarak emekliye ayrılan Alihan ile Fadime Öztürk'ün oğulları Musa Öztürk ile Meltem Uğurlu'nun nikah töreni, Bektaş 4 Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çiçeği burnunda çiftin nikahını ise Belediye Başkanı İsmail Tartar yaptı. İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nun yanı sıra, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda seçkin konuğu bir araya getiren Musa-Meltem Öztürk çiftinin düğün töreni son derece renkli görüntülere de sahne oldu. Çiftin nikah şahitliklerini ise Tuna Gazete İmtiyaz Sahibi Tuna Çokgüler ile Kar Beton İşletme Müdürü Serdar Çabuk yaptı.

Belediye başkanı İsmail Tartar nikah töreninin ardından ise evlilik cüzdanını güzel gelin Meltem'e teslim ederken çifte de ömür boyu mutluluk diledi. Bektaş 4 Düğün salonu'ndaki düğün töreninin ardından ise çiftin kutlamaları Göl Sahil şeridindeki iskele meydanında devam etti. Havai fişek ve müzik eşliğinde dans eden mutlu çifte, İHA olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.

İHA'NIN MUTLU GÜNÜ
İHA'NIN MUTLU GÜNÜ
İHA'NIN MUTLU GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 14:38:04
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 14:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?