6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İki kardeşi soba ayırdı

İKİ KARDEŞİ KÖMÜR AYIRDI

Bursa'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kardeşten biri hayatını kaybederken, diğeri ise ölüm kalım savaşı veriyor.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 05.00 sıralarında Yunuseli Mahallesi Karaman Sokak üzerinde meydana geldi. Kahvaltıyı hazırladıktan sonra sobalı odada yatan çocuklarını uyandırmak isteyen anne, oğullarının hareketsiz yattığını görünce çığlık attı. Eşinin feryadı üzerine odaya gelen baba Ramazan Sönmez (49), iki çocuğunun da zehirlendiğini fark edince hemen durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki kardeşten 17 yaşındaki Himmet Sönmez yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ciddi olan ağabeyi Ersan Sönmez ise yoğun bakıma alındı.

Savcılık, ömrünün baharında hayatını kaybeden Himmet Sönmez'in ölümüyle alakalı soruşturma başlattı. Baba Ramazan Sönmez, iki oğlunun üşümemesi için sobalı odada yattığını söyledi. Gencin cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 14:16:05
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 22:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?