3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

İki kardeşin acı sonu!

İKİ KARDEŞ AYNI GÜN KAZADA ÖLDÜ

Bursa'da meydana gelen iki ayrı kazada iki kardeş hayatını kaybetti. İlk kazada ölen şahsın cenazesini almak için Düzce'den yola çıkan kardeşi de kaza yaparak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza, bu sabah Bursa-Karacabey karayolunun 60. kilometresinde meydana geldi. Nurettin Bekar'ın (62) kullandığı 48 P 7097 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye uçtu.

Kazada, sürücü Nurettin Bekar olay yerinde ölürken, eşi Deniz Bekar ise ağır yaralı olarak Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acı haber Düzce'deki ailesine tez ulaştı.

Nurettin Bekar'ın cenazesini almak için kardeşi Mehmet Bekar, (46) babası Sadık Bekar (78), amcası Şakir Bekar (54) ile yeğeni Rıfat Bekar Düzce'den yola çıktı. Rıfat Bekar'ın kullandığı 81 BT 425 plakalı otomobil, Adapazar-İznik yolunun 5. kilometresinde yağmur sebebiyle virajı alamayarak takla attı.

Kazada Mehmet Bekar hayatını kaybederken, araçta bulunan diğer 3 kişi ise hafif yaralanarak İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aynı gün iki evladını kaybeden baba Sadık Bekar yıkılırken, kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

İKİ KARDEŞ AYNI GÜN KAZADA ÖLDÜ
İKİ KARDEŞ AYNI GÜN KAZADA ÖLDÜ
İKİ KARDEŞ AYNI GÜN KAZADA ÖLDÜ
İKİ KARDEŞ AYNI GÜN KAZADA ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 12:07:03
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 15:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?