7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

İkisi ağır 12 yaralı var!

Bursa’nın İznik ilçesinde meydana gelen kazada engelli hasta ve ailelerini taşıyan minibüs zeytinliğe uçtu. Kazada ikisi ağır 12 kişi yaralandı.

Kaza saat 10:30 sıralarında İznik’e bağlı Yörükler köyü yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yalova’daki özel bir fizik tedavi merkezine engelli vatandaşları taşıyan servis minibüsü, Orhangazi ve İznik’ten altığı hastalardan sonra Yörükler köyüne doğru yola çıktı. Buradaki bir hastasını da alıp Yalova’ya dönmek isteyen Ahmet Arar (56) idaresindeki 77 EK 273 plakalı servis minibüsü, Yörükler köyüne gelmeden kontrolden çıktı. Yolun solunda bulunan zeytinliğe uçan minibüs devrildi.

İki zeytin ağacını deviren minibüste can pazarı yaşandı. Kazada 9’u engelli 12 kişi yaralandı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından minibüsten çıkarılan yaralılar zeytinliğe yatırıldı. Olay yerine İznik, Orhangazi ve Boyalıca’dan 112 ambulansları sevk edildi. Yaralılar İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir engelli yakınının kucağındaki çocuğun ağlaması yürekleri burktu. Yaralılardan durumu ağır olan Hüsniye Öztürk (77) hava ambulansı ile Bursa’ya sevk edilirken, yine durumu ağır olan Fatma Öztürk (33) ise İznik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2012 Salı 15:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?