4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İkiz torunlarından Gazioğlu'na sürpriz

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Gazioğlu, basın toplantısı düzenlediği sırada içeriye giren ikiz torunlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 3 yaşındaki torunlarını kucağına alan Gazioğlu Bursa'ya "Disneyland" sözü verdi.

Kervansaray Termal Otel'de basın mensupları ile biraraya gelen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gazioğlu, gazeteciler ile sohbet ettiği sırada içeriye ikiz torunları, eşi, gelini ve oğlu girdi. Torunlarını karşısında gören Gazioğlu şaşkınlığını gizleyemedi.

3 yaşındaki ikiz torunları Zeynep ve Kerem'i kucağına alan Gazioğlu Bursa'yı farklı hale getirecek "Disneyland" projesini açıkladı. Minik Kerem ise partinin seçim şarkısının "Geçmek lazım, geçmek lazım, harekete geçmek lazım" sözlerini ezbere söyleyince gazetecilerden alkış topladı.

"ULUABAT GÖLÜ KENARINA DİSNEYLAND"

Bursa'ya can kazandıracak Disneyland projesini hayata geçireceklerini söyleyen Gazioğlu, "Ben eşime bunu söylediğimde lunapark olarak algıladılar. Biz kesinlikle bir eğlence merkezi veya lunapark olarak düşünmedik. Bunu Bursa ve Türkiye ekonomisini şaha kaldıracak ve bir sene içerisinde kendisini amorti edecek bir yatırım olarak düşünüyoruz. Bu en az 30 sektöre can verecek. Esnafına, taşıyıcısına, turizmcisine, lokantasına, alışveriş merkezine herkeze can verecek. Bana göre Uluabat gölü kenarı bunun için çok uygun. Dünyada Disneyland için o kadar uygun bir yer yok. Kafanızda canlandırın İzmir yolu üzerinde Uluabat gölünün kenarında. Arkasında müthiş bir göl ve dağ. Hayvancılık bölgesi. Bunun fizibilitesini yaptırdım. 1 milyar veya 2 milyar dolar arasında mal edilebiliyor. İsviçrede'ki Disneyland'ın maliyeti 1 milyar dolar. Merinos parkı projesi tahmin ediyorum 500 milyon dolar. Bunun 3 misli yatırımla burası yapılabilir. Ama bir senede kendisini amorti eder" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 15:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?