30
Nisan
2024
Salı
BURSA

İkizler boğularak can verdi

Bursa’nın Kestel İlçesi’ne bağlı baba sultan köyü göletine giden ikiz kardeşler balık tutmak isterken boğularak can verdi.

İnegöl’de ikamet eden Hakan Şentürk (18) ile ikiz kardeşi Gökhan Şentürk (18) balık tutmak için Babasultan göletine gitti. İkiz kardeşlerden Hakan Şentürk, göl kıyısında dengesini kaybederek suya düştü. Kardeşini kurtarmak için gölete giren Gökhan Şentürk kardeşini kurtarmaya çalıştı.Yüzme bilmeyen ikiz kardeşler bir süre sonra suda kaybolarak can verdi. İkiz kardeşler ile balık tutmaya giden Ferhat Ali Kılıç, durumu jandarmaya bildirdi. Yalova’dan gelen deniz polisleri, ikizlerin cesedini sudan çıkardı. Olayı duyan baba Özmetin Şentürk olay sinir krizi geçirdi.

Ben onlardan uzağa gittim

İkiz kardeşlerin boğulduğunu gören Ferhat Ali Kılıç, “Ben onlardan 8-10 metre uzağa gittim. Onlarda otururken kalktılar paçalarını sıvadılar. Hakan kıyıya gitti. Çukur olduğunu bilmiyordu. Aşağıya düştü. Gökhan’da kurtarmaya çalışırken oda kayboldu. Bende o sırada attığım oltayı topluyordum. Benim misine takıldı onla uğraşırken, arkamı döndüm.İkisi de boğulmuş sadece ellerini suyun üstünde gördüm. Biz balık tutmaya beraber geldik. Komşumuz oluyor kardeşler ikizdi çok iyi ve sevimli çocuklardı” dedi.
Cesetler, incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Morguna kaldırıldı  

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2013 Pazartesi 10:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?