6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İkizlerini cezaevi kapısına bıraktı!

İNTİKAMIN BÖYLESİ

Bursa'nın İznik ilçesinde bir kadın, eski eşiyle görüşen gardiyan kocasına kızarak ikiz bebeklerini cezaevi önüne bıraktı.

İznik'te, eski eşiyle chat yapmakla suçladığı bir yıllık kocası Tamer T.'ye (39) kızan Selda T. (38), eşinin gardiyan olarak görev yaptığı İznik Kapalı Cezaevi'ne Ege ve Efe isimli 22 günlük ikiz bebekleri ile geldi. Burada görevli memurlara eşi ile görüşmek istediğini söyleyen kadın, ret cevabı alınca kucağında bulunan ikiz bebeklerini cezaevinin kapısına bırakarak ayrıldı.

Olayla ilgili harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi. Polis, ikiz bebeklerle baba ve anneyi alarak emniyete getirdi. Burada ifadeleri alınan çift, çocuklarını kabul etmek istemediklerini söyledi. Bunun üzerine Efe ve Ege adlı ikiz bebekler, Bursa Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildi.

Anne Selda T. hakkında, "çocuklarını ölüme terk etmek"ten dolayı işlem yapılırken, bir yıllık evli çift ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Selda T., eşi Tamer T.'nin sürekli alkol aldığını ve boşandığı eski karısıyla internette konuştuklarını gördüğünü iddia etti. Tamer T.'nin ise eşi ile anlaşamadığı ve boşanma davası açtığı öğrenildi. Selda T.'nin eski kocasından olan iki çocuğuna kendisinin baktığı, Tamer T.'nin ilk evliliğinden olan iki çocuğunun ise eski karısı ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

İNTİKAMIN BÖYLESİ
İNTİKAMIN BÖYLESİ
İNTİKAMIN BÖYLESİ
İNTİKAMIN BÖYLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 12:48:00
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 15:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?